ΔΡΑΜΑ BIANCO MONTE ......
Πρεμιέρα το Σάββατο 18:00 στο Κραχτίδης. Ρίχνονται στην μάχη οι Δραμινοί και ζητούν την στήριξη του κόσμου.

     Μετά από 9 εβδομάδες επίπονης προετοιμασίας το Σάββατο οι Δραμινοί ρίχνονται στην μάχη του πιο δύσκολου πρωταθλήματος των τελευταίων ετών. Για τέταρτη χρονιά οι Δραμινοί στην Handball Premier ελπίζουν ότι θα κάνουν μια πορεία αντάξια της περυσινής όπου πέρασαν στα Play off για πρώτη φορά στην ιστορία του Δραμινού Handball.
     Ο αντίπαλος του Σαββάτου είναι ο περυσινός τρίτος του πρωταθλήματος Αερρωπός Έδεσσας που αγωνίζεται στο Challenge cup. Οι δραμινοί όπως και πέρυσι ελπίζουν ότι θα βρεθούν σε καλή μέρα και θα φτάσουν στην νίκη που θα τους δώσει μεγάλη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.......
      Μετά τα τέσσερα φιλικά του Σαββατοκύριακου ο Σάκης Βαλαβάνης είδε τραυματισμένους στην προπόνηση τους Τουνγκελίδη, Κουρτίδη, που όμως ελπίζει ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην διάθεσή του. Διαιτητές του αγώνα είναι ο Αθηναίος Τσάκωνας και ο Βεροιώτης Τζαφερόπουλος και οι δυο τους Διεθνείς.
     Ο τερματοφύλακας της ομάδας  Κώστας Γουργούμης δήλωσε για την πρεμιέρα: Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι της πρεμιέρας. Δουλέψαμε σκληρά στην περίοδο της προετοιμασίας και μετά από μια σειρά δυνατών φιλικών είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αερρωπού. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα το πάρει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο. Περιμένουμε για ακόμη μια χρονιά τη στήριξη των φιλάθλων μας που τόσες φορές μας την έχουν προσφέρει. Ο κόσμος πραγματικά μας δίνει δύναμη. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο.