Εκλογές Δόξα 2016 - Νέα Διοίκηση....Επιστροφή του Τάκη Παντελίδη στο δραμινό ποδόσφαιρο !!!

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν Δευτέρα 05/08/2019 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ομάδος μας,
σας ανακοινώνουμε το νέο Δ.Σ. της Δόξας 2016.
  • Πρόεδρος: Λαζαρίδης Νικόλαος
  • Αντιπρόεδρος: Παντελίδης Δημήτριος
  • Γραμματεας: Λαζαρίδου Μαρία
  • Ταμίας: Παντελίδου θεοπίστη
  • Έφορος: Πασχαλίδης Πασχάλης
  • Μελος: Παπαδόπουλος Σάββας
  • Μέλος: Καζαντζή Ειρήνη
Οι στόχοι και οι προσδοκίες της ομάδας συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά να είναι σε υψηλό επίπεδο. Σε συνεργασία με την διοίκηση του Ηρακλή Αδριανής προχωράμε καθημερινά σε αναβαθμίσεις και νέες προσθήκες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου καθώς και στο ποδοσφαιρικό υλικό. Όλα τα τμήματα των ομάδων μας είναι έτοιμα για ................



...............την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με καινούργιες αφίξεις στο έμψυχο δυναμικό. Περιμένουμε μία νέα σεζόν χωρίς τραυματισμούς, υγεία για όλον τον κόσμο, επιτυχίες για όλα τα ποδοσφαιρικά μας τμήματα και βεβαίως να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί.
Η ομάδα μας οφείλει να κάνει μία ιδιαίτερη μνεία στον νέο αντιπρόεδρο Παντελίδη Δημήτριο καθώς είναι μία σημαντική παρουσία και προσωπικότητα όχι μόνο για εμάς αλλά γενικά για το ποδόσφαιρο. Η επαναδραστηριοποίηση του στο χώρο και πιο συγκεκριμένα με την ομάδα μας ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει ώθηση και κίνητρο για νέους και υψηλότερους στόχους. Η εμπειρία του σίγουρα θα φέρει νέο αέρα στα τεκταινόμενα της ομάδας. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο κ. Παντελίδης χρόνια παράγοντας με την ομάδα του Ηρακλή Μυλοποτάμου και ακόμα περισσότερα χρόνια μέλος στις διοικήσεις της ΕΠΣ Δράμας έχοντας περάσει από πολλά πόστα και έχει επιτελέσει και πρόεδρος. Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα μέλη που αποχώρησαν από την διοίκηση καθώς η παρουσία τους ήταν καθοριστική και σημαντική για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλες τις ομάδες και ευχόμαστε το νέο Δ.Σ. της Δόξας 2016 να καταφέρει να φτάσει την ομάδα ακόμη πιο ψιλά και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι.
με τιμή,
το Δ.Σ. Δόξα 2016