Ευχαριστήρια επιστολη...

        Στην πορεία της ζωής μας όλοι γράφουμε μια μικρή Ιστορία, μια ιστορία που για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη πρέπει να γραφτεί και ο επίλογος της.
       Ήρθε η ώρα λοιπόν......
       Υπηρέτησα τον Α.Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ συνολικά 15 χρόνια τα 11 
εξ΄ αυτών στην θέση του προέδρου του συλλόγου, πιστεύω ότι υπηρέτησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσωπικά ήταν ένας διαρκής αγώνας, μια ανεπανάληπτη διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, μια διαδρομή που μου έδωσε πολλές χάρες, με έκανε να νιώσω πρωτόγνωρα συναισθήματα και με γέμισε περηφάνια.
      Κρίκος και εγώ μιας δυνατής αλυσίδας Ανθρώπων που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για να εκπληρώσουμε τα όνειρα που μας ένωσαν και που με τόση αγάπη αγκάλιασαν για να κάνουμε την «ΔΟΞΑ» μας έναν σύλλογο πρωτοποριακό, καινοτόμο, προοπτικής και συμμετοχής.
     Όλοι μαζί σαν ένα πλοίο ταξιδέψαμε σε ήσυχες θάλασσες μα και σε φουρτουνιασμένες, έχοντας όμως την ικανοποίηση ότι φέραμε ένα δύσκολο έργο σε πέρας.
     Δεν θα μιλήσω για το έργο μας, αυτό, θα μείνει και θα μιλεί για εμάς,
θέλω μόνο να ευχαριστήσω...
    Να ευχαριστήσω όλους τους Ανθρώπους που για 15 χρόνια ήμασταν μαζί, τα μέλη του Δ.Σ. για την αγαστή συμπόρευση και συνεργασία μας, τα παιδιά μας, που έδιναν ψυχή και πάθος και μας έκαναν Υπερήφανους, τους συνεργάτες (προπονητές , παιδαγωγούς), Την οικογένεια μου για την υπέρμετρη «ανοχή» της ως τις τελευταίες ώρες ενασχόλησης μου με τον σύλλογο και τέλος όλους εσάς , όλους τους Βώλακιωτες για την ηθική, ψυχολογική και υλική υποστήριξη.
     Και επειδή όλα στην ζωή είναι σκυταλοδρομία, ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στο νέο Δ.Σ. και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους καλή πορεία με καινούργιες ιδέες με νέο πνεύμα και νέες πρακτικές.
    Παραμένω ενεργός και όποτε χρειαστώ είμαι στην διάθεση σας.....

 Με Αγάπη & Εκτίμηση
ΜΙΡΚΟΥ Π.Γεώργιος