Στην ΑΕ Κυργίων το προπονητικό ντεμπούτο του Λάζαρου Μουρατίδη.


Η απόφαση του Χρήστου Ζεκερίδη να αποχωρήσει από τον πάγκο και όχι από την ομάδα της ΑΕ Κυργίων ήταν η αφορμή για να δοθεί η ευκαιρία στον Λάζαρο Μουρατίδη(φωτό) να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στους κιτρινόμαυρους.

Να πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. 


Η λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου βρήκε τον μέχρι πρότινος προπονητή του συλλόγου, Χρήστο Ζεκερίδη, να αποφασίζει την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία κάτι όμως που δεν άρεσε στον πρόεδρο Δαμιανό Καγκελίδη ο οποίος του πρότεινε να παραμείνει ως Τεχνικός Διευθυντής, καθώς και στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕ Κυργίων αναμένεται να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Κατόπιν διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο ανδρών και μετά από πρόταση του Χρήστου Ζεκερίδη, αποφασίσθηκε να προταθεί στο Λάζαρο Μουρατίδη να ηγηθεί του πάγκου στο επόμενο πρωτάθλημα και αυτό διότι ο Μουρατίδης ήταν μέχρι και χθες παίκτης της ΑΕΚ, χαίρει της εκτίμησης του συνόλου του φιλάθλου κοινού της ομάδας, είναι εξαίρετος χαρακτήρας και προ πάντων έχει φιλοδοξίες να ασχοληθεί σε υψηλό επίπεδο με την προπονητική. 

Πριν από λίγο έγινε το ραντεβού των Καγκελίδη-Ζεκερίδη-Μουρατίδη και το deal δεν άργησε να κλείσει.

Έτσι λοιπόν, νέος προπονητής της ΑΕ Κυργίων για την περίοδο 2019-2020 θα είναι ο Λάζαρος Μουρατίδης στον οποίο ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ .......


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!