Η Βασιλόπιτα της Πανδραμαϊκής οικογένειας στην Θεσσαλονίκη.




Κοπή της βασιλόπιτας της Πανδραμαϊκής οικογένειας στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (2-2-2019) στην Καλαμαριά. 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης, εκ μέρους του Πανδραμαϊκού Νόστου, ο Γιάννης ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, τίμησε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Θωμά ΜΗΤΡΟΥ, που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και διέπρεψε στην ποδοσφαιρομάνα Δράμα (ΑΡΗΣ Δράμας και ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ) διατηρώντας όμως και στενούς δεσμούς με την πόλη που γεννήθηκε......





Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δραμινών Θεσσαλονίκης «ΥΔΡΑΜΑ», Άγγελος ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ –ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό- , ο Κυριάκος ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ, πρώην Πρόεδρος του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και γιος του Θωμά, Προέδρου της Ελπίδας Δράμας,  οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας Αντώνης ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ, Ανδρέας ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ, Γιώργος ΝΑΟΥΜ, Δημήτρης ΣΙΜΙΤΖΗΣ (Στρατηγός ε.α. της Π.Υ.) , Γιώργος ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ (υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης), ο νεώτερος ποδοσφαιριστής μας Μιχάλης ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (γιος του αείμνηστου Προέδρου μας Γιάννη),  και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Γιώργος ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ.
Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς της βασιλόπιτας και των δώρων της, ΔΟΡΔΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ (4ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου) , «ΑΠΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» (Εμπορικό κέντροCOSMOS), “Ούζο στον Πίνακα” (Μπαλάνου 27), PER SE (Εμπορικό κέντρο COSMOS), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ Χριστόφορο (Εμπόριο μηχανημάτων, εργαλείων - Φράγκων 19, Θεσσαλονίκη) και τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Σοφούλη 103) που επιπλέον φιλοξένησαν άψογα την εκδήλωση μας.
Ενημερώνουμε τους φίλους του συλλόγου, πως εντός των επόμενων ημερών, εισέρχεται στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της αγαπημένης μας ομάδας, ύστερα από πρωτοβουλία 100 φίλων της ομάδας που ζουν εκτός Δράμας.
Συνεχίζουμε υπερήφανα γιατί, όπως λέει και ο λογοτέχνης του Πανδραμαϊκού Νόστου, Σωτήρης ΔΗΜΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, «όταν είσαι με τους λίγους, χρειάζεται να προσπαθήσεις πιο πολύ, και όσο προσπαθείς, ζεις».

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1969-2019, η ιστορία συνεχίζεται...

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ