Κωνσταντίνος Καστίδης....η προσωποποίηση του παίκτη που παίζει με πάθος.

Και όμως υπάρχουν ακόμη παίκτες που παίζουν ποδόσφαιρο με πάθος. Δεν εξηγείτε διαφορετικά το γεγονός ότι ο 14χρονος παίκτης της Μικτής ΕΠΣΔ Κωνσταντίνος Καστίδης, επί 15' έπαιζε με σπασμένο σπόνδυλο στον αυχένα, μετά από άσχημη πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των Μικτών ομάδων Σέρρες-Δράμα.
Βέβαια, εδώ γεννάτε το ερώτημα πως έπαιζε ο νεαρός για ακόμη 15' μετά το χτύπημα και γιατί δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της γειτονικής μας πόλης όπου διακομίσθηκε αμέσως μετά το τέλος του ματς και κρατήθηκε εκεί για διαγνωστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε τελικά ότι ο νεαρός Καστίδης υπέστη κάταγμα του οσφυϊκου σπονδυλου Ο4*. 
Από καθαρή σύμπτωση και με τη βοήθεια του Θεού, λοιπόν, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Συγκλονισμένος από το γεγονός δηλώνει και ο Ενωσιακός μας προπονητής Μούλης Γρηγοριάδης. "Κανείς μας και ιδιαίτερα ο γιατρός του αγώνα, δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Κωνσταντίνου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω λόγια. Ο Θεός μας φύλαξε από πολύ χειρότερα πράγματα".

Τέτοιες ώρες δεν πρέπει να λέμε περισσότερα. 

Το μόνο που ευχόμαστε ολόψυχα ΟΛΟΙ μας, είναι ταχεία ανάρρωση στον Κώστα και να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον πατέρα του Βασίλη.



* Τελικά, ευτυχώς, το πρόβλημα είναι στον Ο4 και όχι στον Α4 όπως είχε αρχικά βγει προς τα έξω λόγω της σύγχυσης. Διότι, αλλο πρόβλημα στον αυχένα (Α4) και άλλο στη μέση (Ο4).