Μόνο το σκορ στα φετινά παιχνίδια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΔ και τίποτα άλλο........από το draminaspor.gr

Με αφορμή την έναρξη των αγώνων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Δράμας, την ερχόμενη Τετάρτη και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζω εξ' αρχής ότι φέτος δεν πρόκειται να γίνει καμία αναφορά σε ονοματεπώνυμα προπονητών, παικτών, παραγόντων κ.λ.π. όλων όσων απαρτίζουν τις Μικτές ομάδες μας, ενώ πριν και μετά τους αγώνες θα ανακοινώνεται ΜΟΝΟ το παιχνίδι και το αποτέλεσμά του.

Ο λόγος είναι ότι σέβομαι απόλυτα την απόφαση της ΕΠΣΔ να απαγορεύσει σε όσα site ή blogs δεν καταβάλλουν το χρηματικό αντίτιμο που έχει ορίσει, για να έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν δημοσιογραφικά τα φετινά πρωταθλήματά της(ρεπορτάζ αγώνων, σκορερς, φωτογραφίες κ.λ.π.).

Το draminaspor.gr δεν αποτελεί επιχείρηση, είναι ένα προσωπικό blog που προσπαθεί να ενημερώνει τους φίλους του δραμινού αθλητισμού (στην περίπτωσή μας, του ποδοσφαίρου) και για το λόγο αυτό δεν έχει διαφημίσεις-έσοδα..........Άρα δεν είναι σε θέση να πληρώσει το οποιοδήποτε ποσό προκειμένου να κάνει πληρέστερη ενημέρωση. Θα μείνω στα όρια του επιτρεπτού.....αν και για να λέμε την πλήρη αλήθεια, θα μπορούσα να καταβάλω το αντίτιμο αλλά δεν το πράττω σε ένδειξη διαμαρτυρίας(για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν θέλω να τους αναλύσω τώρα).


Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την επιλογή σας να ενημερώνεστε από το blog μου



Με τιμή


Λάζαρος Παπαλαζάρου


*** Υ.Γ. .... Για να προλάβω τους "καλοθελητές", όλα όσα αναφέρονται παραπάνω δεν αποτελούν προσπάθεια να πληγεί το προφίλ της ΕΠΣΔ, απλά εξηγούν το λόγο των πράξεών μου.