Πανδραμαϊκός Νόστος : "ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ"

Θεωρούμε αυτονόητο πως όλοι οι Πανδραμαϊκοί, ανεξάρτητα από την θέση που έχουμε (διοικούντες, φίλαθλοι, παλαίμαχοι) οφείλουμε να προτάξουμε πάνω απ' όλα την αγάπη μας για τον Πανδραμαϊκό μας και να προχωρήσουμε ενωμένοι.
Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της καρδιάς μας, ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ εύχεται ολόψυχα καλή πορεία στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ και καλεί όλους όσους πραγματικά τον αγαπάνε, να στηρίξουν με κάθε πρόσφορο τρόπο την ιδέα ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ και ιδιαίτερα να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας στην προσπάθεια τους να επανέλθει η ομάδα μας εκεί που αρμόζει στην ιστορία της.
Παράλληλα όμως, καλούμε και την διοίκηση του συλλόγου, να......

..... κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τόσο για την τήρηση των προβλεπόμενων θεσμικών λειτουργιών  (Γενική Συνέλευση, εκλογές) που είναι βέβαιο πως θα ενισχύσουν και δεν θα βλάψουν την Πανδραμαική ενότητα, όσο και για την επιστροφή όλων των φιλάθλων του  Πανδραμαϊκού στους αγώνες της ομάδας μας και την ενεργοποίηση των πολυάριθμων παλαιμάχων του συλλόγου που έχουν πολλά να προσφέρουν.
Κανένας δεν περισσεύει...

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!