ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΜΙΝΟ ΣΥΜΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΑ 100κ ΑΝΔΡΩΝ



Με το  ασημένιο στο στήθος επέστρεψε από τη Βαλκανιάδα που έγινε στο Καβαντάρσι της
Π.Γ.Δ.Μ Σ στις 1 Σεπτεβρίου ο  Σιμος Γεωργιάδης  αγωνιζόμενος σε κατηγορία με 6 αθλητές.
Ο Δραμινός αθλητής  κλείνοντας 1 χρόνο ενασχόλησης με το τζούντο στην ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ ΔΡΑΜΑΣ με προπονητές τους Γ.Τορτοπίδη και Ζ.Μαργαριτόπουλο κατέκτησε 3η πανελλήνια νίκη στην πρώτη του συμμετοχή ,2 πρώτες θέσεις σε διεθνή Τουρνουά και με την τελευταία διεθνή του διάκριση δείχνει ικανός να πρωταγωνιστεί σε όλο και υψηλότερο επίπεδο.....




Ο Γεωργιάδης μετά από 10 χρόνια πρωταθλητισμό στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ του Θ.Γιαγκουνίδη που τον συνόδευσε στους Βαλκανικούς Αγώνες έδειξε ιδιαίτερη αγωνιστική ωριμότητα .
Μετά από 2 διαδοχικές νίκες με ΙΠΠΟΝ, στον τελικό αντιμετώπισε από το πρώτο λεπτό με σπασμένο  δάκτυλο ποδιού τον αθλητή της Βοσνίας  Ερζεγοβίνης ,η οποία κατέβασε την καλύτερη ομάδα στους αγώνες
Η εξέλιξη όμως του αγώνα έδειξε ότι κόντραρε τον έμπειρο Βόσνιο αθλητή στα ίσια  ο  οποίος πετυχαίνοντας μια λαβή μεσαίας τεχνικής Βαζάρι πίστεψε ότι ο αγώνας θα τελείωνε εύκολα  για αυτόν .
Ο Δραμινός αθλητής  είχε άλλη γνώμη  καθώς αιφνιδιαστικά πέτυχε λαβή ρίχνοντας σαστισμένο τον Βόσνιο με πλάτη στο τατάμι. Η διαιτησία κατόπιν συσκέψεως( υπο Π.Γ.Δ.Μ καταγόμενο διαιτητή ως πρόεδρο )έκρινε ότι ήταν βαζάρι και όχι ΙΠΠΟΝ  παρότι όλοι οι θεατές και οι προπονητές είδανε ΙΠΠΟΝ και άφησαν στην ισοπαλία τον Γεωργιάδη αναγκασμένο να ρισκάρει.   Μετά από 6.30 λεπτά αγώνα ο κατάκοπος Βόσνιος αθλητής κράτησε  στο ρίσκο και συνεχάρει εγκάρδια  έκπληκτος τον Έλληνα αθλητή με την πράσινη ζώνη που αγωνίστηκε με αθλητές μαύρης ζώνης εντυπωσιάζοντας με το επίπεδο του.