"ΚΑΡΕ" μεταγραφών για τη Δόξα 2016 !!!





    O Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών ΔΟΞΑ 2016 βάζοντας υψηλούς στόχους για το μέλλον του συλλόγου και θέλοντας να δυναμώσει και να ενισχύσει το δυναμικό της ομάδας, πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
  Οι αθλήτριες....



 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ και ΜΑΛΛΙΣΙΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ είναι οι πρώτες δύο μεταγραφές. Η πείρα, η ποιότητα, και ο χαραχτήρας των αθλητριών, έρχεται να προστεθεί στην αγωνιστική ‘μηχανή’ της ομάδας, κάνοντας της ακόμη δυνατότερη. Η Ισιδώρα και η Γεωργία έχουν πολυετή συμμετοχή στα πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής κατηγορίας (2014 Πρωταθλήτριες Α’ Εθνικής) καθώς και πολύχρονη παρουσία με το αντιπροσωπευτικό  εθνικό συγκρότημα.
   Επόμενη μεταγραφή η ΜΠΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.  Η νεαρή αθλήτρια (Γεννηθείς 2001) αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κορασίδων τα τελευταία χρόνια, με συμμετοχή με την Εθνική Κορασίδων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας .Η συνεχή της βελτίωση χρόνο με τον χρόνο και το ποδοσφαιρικό της ταλέντο την καθιστούν στις μελλοντικές ποδοσφαιρίστριες που θα στηριχτεί το Γυναικείο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
  Η τελευταία χρονικά μεταγραφή μας είναι η ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ.  Η δεκαοκτάχρονη ποδοσφαιρίστρια με παραστάσεις και εικόνες από το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη καριέρα της θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της νέας της ομάδας.

                                    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣIA

                                                                             Το  Δ.Σ.