ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL



Χειρουργήθηκε ο Αλέξανδρος Ιακωβίδης

    Σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε ο αριστερός inter της ομάδας  Αλέξανδρος Ιακωβίδης. Σύμφωνα με τον Χειρουργό Ορθοπεδικό κ. Παπαγεωργίου Κοσμά η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχημένη και ο αθλητής ήδη βρίσκεται στην φάση της ανάρρωσης.
     Ο τραυματισμός έγινε στον αγώνα με τον Διομήδη στο Άργος και ενώ ο αθλητής ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και όλα έδειχναν ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υπόθεση παραμονή. Στο παιχνίδι με το Καματερό μάλιστα είχε σκοράρει 9 φορές. Τεράστιο το αγωνιστικό κενό που αφήνει για φέτος αλλά προέχει η υγεία του.....



    Ο Αλέξανδρος είναι από τους πρώτους αθλητές που ξεκίνησαν την προσπάθεια του ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 και βασικός παίχτης της ομάδας από ιδρύσεως.
Η αποκατάσταση θα διαρκέσει 6 μήνες και όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει αγωνιστικά την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
   Αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι του συλλόγου εκφράζουν τις θερμότερες ευχές στον αθλητή που εκτός της αγωνιστικής ποιότητας διακρίνεται και για το ήθος του.
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπαιδικής κλινικής του Γ.Κ.Ν. Δράμας γιατί χειρούργησαν και περιέθαλψαν με ιδιαίτερη φροντίδα τον αθλητή του συλλόγου μας ώστε σύντομα να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον χειρουργό διευθυντή κ Παπαγεωργίου Κοσμά ο οποίος πραγματοποίησε την επέμβαση.