Φιλικά με την πρωταθλήτρια γυναικών Βουλγαρίας ETAR 64 VELIKO TARNOVO ο Α.Ο. Προσοτσάνης.

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας των αγωνιστικών του τμημάτων και του αθλητικού τουρισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια, ομάδες χειροσφαίρισης, γειτονικών χωρών (Taurunum Σερβίας, Ploesti Ρουμανίας). Το διήμερο 10 -11 Οκτωβρίου φιλοξένησε στην Προσοτσάνη την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών της Βουλγαρίας ETAR 64 VELIKO TARNOVO.
Πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικά παιχνίδια στο......




..... Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Μακρής».  Η σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Veliko Tarnovo ήταν η νικήτρια και στα δύο παιχνίδια, 43-23 στο πρώτο και 29-23 στο δεύτερο. Η ομάδα του Α.Ο. Προσοτσάνης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και αποτελείται από κορίτσια που ηλικιακά αγωνίζονται στην κατηγορία των κορασίδων.
Τα συμπεράσματα των προπονητών ήταν σημαντικά για την συνέχεια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των επίσημων αγώνων. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των διοικήσεων των δύο ομάδων και των προπονητών και συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα. Στις αρχές τις νέας χρονιάς ο Α. Ο. Προσοτσάνης θα επισκεφτεί την πόλη του Veliko Tarnovo με τρία ηλικιακά τμήματα, όπου και θα πραγματοποιήσουν μια σειρά φιλικών αγώνων με αντίστοιχα τμήματα της βουλγαρικής ομάδας.
 Ο Α.Ο. Προσοτσάνης θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές Σαπανίδη Παναγιώτη, Ηλιάδη Σάββα, Φωτακίδη Γιάννη και Κινατζίδη Χάρη, επίσης τους Ζιώγα Κωνσταντίνο και Δρανόβαλη Παναγιώτη που ήταν στην γραμματεία, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση των δύο φιλικών παιχνιδιών.