Πρεμιέρα σήμερα για τις Μικτές μας.

Τα αντίστοιχα συγκροτήματα Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Κιλκίς υποδέχονται σήμερα οι ομάδες του Μούλη Γρηγοριάδη ο οποίος θα είναι και φέτος ο Ενωσιακός μας προπονητής(όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό).
Δυστυχώς, για τον έμπειρο τεχνικό, δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα καθώς τις τελευταίες ημέρες δεν έλειψαν οι τραυματισμοί βασικών στελεχών τόσο στην Νέων όσο και στην Παίδων με συνέπεια να "πονοκεφαλιάζει" για τις αρχικές ενδεκάδες.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΔ στο Νικοτσάρα με ώρα έναρξης 13:00 για το ματς των Παίδων και 15:00 για το ματς των Νέων. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Σέρρες υποδέχονται τη Χαλκιδική.
Ο κ. Γρηγοριάδης ανακοίνωσε χθες τις αποστολές των δύο ομάδων οι οποίες είναι εξής:

Νέοι: Θεοδοσιάδης, Βούλτσιος, Γαλόπουλος, Πετρίδης, Τσιμισκίδης(Δουμπέσας), Άντζας, Βιδάκης, Ταουκτσόγλου(ΠΑΜΑ), Στόϊκου, Γκροχτσιος(Πετρούσα), Πάππος, Παρασκευάς(Ν. Αμισός), Σέγκος, Τσελεπής(Νευροκόπι), Σωτηριάδης(Ν. Σεβάστεια), Παπαδόπουλος(Καλλίφυτος), Τσάνης(Καστρινός) και Πετρίδης(Φίλιππος).

Παίδες: Γαλόπουλος, Τσακίρης, Σπυριδόπουλος(Νευροκόπι), Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Ιορδανίδης, Ιωσηφίδης, Γεωργηεφένδης, Μπεζυρτζής(Δουμπέσας), Μπάμπουρας, Γιορδαμλής, Αλμανίδης, Γιαγκούλας(Φίλιππος), Μανωλεσάκης(Χωριστή), Γιαννάκης(Ν. Αμισός), Μουρατίδης(Αμπελόκηποι), Ουζούνης(Πετρούσα), Καραγιαννίδης (ΠΑΜΑ) και Δημητρίου(Καλαμπάκι).

Ευχόμαστε στον κ. Γρηγοριάδη και στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μας, ολόψυχα, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" !!!!!