Ιστορική νίκη 34-25 επί του Φιλίππου Βεροίας με την στήριξη των φιλάθλων του



    Το Σάββατο στο Κραχτίδης Ο BIANCO ΜΟΝΤΕ ΔΡΑΜΑ 1986 πέτυχε μια ιστορική νίκη  επί του Φιλίππου Βεροίας. Οι Δραμινοί είχαν την τύχη να έχουν δίπλα τους πλήθος φιλάθλων και αυτοί τους αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο. Μια πεντακάθαρη νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει γράψει ιστορία σε Ελλάδα και εξωτερικό.
     Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στ Α ημίχρονο μα τον Φίλιππο να προηγηθεί στο 15΄με δύο γκολ αλλά στην συνέχεια οι Δραμινοί πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο ημίχρονο προηγήθηκαν......




.... με τρία γκολ. Στο Β΄ ημίχρονο οι Δραμινοί έκλεισαν τους διαδρόμους στην άμυνα και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη η οποία τους οδηγεί στην έβδομη θέση. Μεγάλη εμφάνιση από τον Χαιτίδη και στο Β΄ ημίχρονο από τον Draskic. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η αμυντική σταθερότητα των Γουργούμη, Κοβογλανίδη, Κοτσαμαρίκογλου, ενώ επιθετικά οι Κουρτίδης Θωμίδης, Τσιτσίγκος, Κουρουτζίδης είχαν καθοριστικά γκολ.
    Τώρα όλοι ήδη έχουν το μυαλό τους στο δύσκολο παιχνίδι στην Νίκαια και ξέρουν ότι πρέπει να ξεχάσουν την μεγάλη νίκη και προσγειωμένοι να δουλέψουν σκληρά ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον Άρη και να σπάσουν την παράδοση που λέει ότι εκτός έδρας η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-2, 6-7, 8-9, 12-12, 16-13 (ημχ), 18-16, 22-17, 25-20, 29-22, 31-24, 34-25
Bianco Monte Δράμα 86′ (Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Γουργούμης, Κοτσαμαρίκογλου 1, Χαϊτίδης 11, Ντράσκιτς 7, Τουνγκελίδης 7, Κουρτίδης 1, Καφαντάρης 1, Τσιτσίγκος 1, Φραγκούλης, Θωμίδης 3, Γιαννακόπουλος, Κοβογλανίδης 1, Σίνα, Ιακωβίδης, Κουρουτζίδης.
Φίλιππος Βέροιας (Πιπελίδης): Τζίμπουλος 2, Ταραμονλής, Παντελίδης 4, Χαραλαμπίδης 1, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης 1, Τριανταφυλλίδης 6, Κωστακίδης 2, Αποστολίδης 2, Μαυρόπουλος, Κουκουτσίδης 1, Δάσκαλος 4, Κορωνάς 1, Φιλόσογλου, Παπαδόπουλος 1, Τζωρτζίνης.
Διαιτητές: Δελόγλου – Θεοδοσίου. Δίλεπτα: 5-4. Κόκκινη: Κωστακίδης 27:27 (τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 3/3-2/3

Το γραφείο Τύπου.