BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986




    Θέλει την νίκη με την Πυλαία όσο τίποτε άλλο.

     Ο BIANCO ΜΟΝΤΕ ΔΡΑΜΑ 1986  το Σάββατο 18:00 στο Κραχτίδης υποδέχεται την Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Δραμινοί μετά την υπερπροσπάθεια και την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Νίκαια θέλει και αυτό το παιχνίδι για να κρατηθεί μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. 
     Η Πυλαία που παραλίγο στο κύπελλο την Τετάρτη να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ (Έχασε 24-23) είναι πολύ  ποιοτική ομάδα, έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα, και βρίσκεται στην βαθμολογία ένα βαθμό πάνω από την Δραμινή ομάδα.
     Από την άλλη οι Δραμινοί γνωρίζοντας ότι......




.... η υπόθεση παραμονή έχει ακόμη πολύ δρόμο δουλεύουν σκληρά με σκυμμένο το κεφάλι αλλά και πίστη για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Από τους Δραμινούς ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς και είναι σε διαδικασία αποκατάστασης με θεραπείες οι Κουρτίδης, Κοβογλανίδης, Τουνγκελίδης και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους.
     Ο κόσμος αναμένεται για μια ακόμη φορά να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την σπρώξει και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που φαίνεται ότι θα έχει ποιότητα αλλά και πάθος. 
Για το παιχνίδι ο Διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών και της ομάδας μας. Κώστας Γουργούμης δήλωσε: Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε τους Δραμινούς όλους δίπλα μας. Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να πάμε την ομάδα ψηλά και ελπίζουμε ότι το Σάββατο θα πάνε όλα καλά. Νοιώθω υπέροχα όταν βλέπω τόσο κόσμο στο Κραχτίδης.
    
Το γραφείο Τύπου.