NIKH ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ 2016 ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ 2-0 (Πηγή: www.doxa2016.gr)

Το μεσημέρι της Κυριακής 26-1-2020 για την 8η αγωνιστική της Β ’Εθνικής

του 1ου Ομίλου η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Αετών Θες.κης όπου και επιβλήθηκε με 2-0.

Από πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Δόξα 2016, είχε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά η νευρικότητα και το άγχος της αναμέτρησης δεν μετουσίωνε με το σωστό τρόπο την επίτευξη κάποιου τέρματος χάνοντας εύκολες τελικές.....





Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 22’ λεπτό από την Χρύσα Μποικάνη με ωραία προσπάθεια και σουτ στο Γ της αντίπαλης εστίας, τελειώνοντας και το ημίχρονο με το 1-0 .

Στο δεύτερο μέρος είχε την εικόνα του πρώτου, ανορθόδοξο τρόπο στην τελική προσπάθεια, έλεγχο της ροής του αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο 73’ λεπτό η ίδια παίκτρια Μποικανη με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακας θα διπλασιάσει τα προσωπικά της τέρματα αλλά και της ομάδας. Η ομάδα των Αετών έπαιξε φιλότιμα και σε πολλά σημεία του αγώνα περιόρισε το τελικό σκορ. Σίγουρα με τέτοια προσπάθεια οι Αετοί θα πετύχουν τον στόχο τους.

Κρατάμε την Νίκη και τους Βαθμούς – Βλέπουμε τα λάθη μας διορθωνόμαστε και…….. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

(ΔΟΞΑ 2016) – ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ-ΣΩΜΑΔΗ-ΓΟΝΤΖΙΔΟΥ (65’ΗΛΙΑΔΗ)-ΦΩΤΙΑΔΟΥ-BIRTOIU(78’ ΜΠΑΝΤΗ)-ΚΟΣΚΕΡΙΔΟΥ(39’ ΤΖΙΝΤΖΟΓΛΟΥ)-ΤΟΥΡΕΤΖΟΓΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΟΙΚΑΝΗ-ΠΕΜΠΕ-ΤΣΙΓΚΟΖΙΔΟΥ(75’ ΜΠΙΖΕΡΓΙΑΝΝΙΔΟΥ).

(ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ) –ΓΛΑΡΟΥΔΗ-ΛΙΓΚΑΝΑΡΗ(85’ΚΙΟΥΡΕΞΙΔΟΥ)-ΦΙΔΑΝΗ-ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ-ΚΟΝΤΟΣΤΑΜΟΥ-ΜΑΝΙΑ-ΜΟΥΜΤΖΗ(84’ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΟΥ)-ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ-ΜΑΥΡΙΔΟΥ/ΚΑΡΑΠΑΤΣΑ(75’ ΖΑΔΕ)-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ(49’ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΟΥ)-ΧΑΝΤΑΡΤΣΕΒΑ.