ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ: ΧΡΥΣΟΣ Ο Δ. ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ και στο Πανελληνιο U13

Ρωμανίδης Δημήτρης


Μετά το χρυσό στο Πανελλήνιο U15 στα 48 κιλά, ο Δημήτρης Ρωμανίδης κατέκτησε 3 εβδομάδες μετά και το χρυσό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ως 13 ετών στην Ελληνορωμαϊκή στο Πρωτάθλημα που έγινε στις 11 Μαίου στη Λάρισα.
Ο νεαρός μαθητής με καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας σε μια κατηγορία επάνω ,στα 54 κιλά,με αθλητες στην ηλικία  του, επικράτησε άνετα με τεχνική υπεροχή 8-0 και στους 4 αγώνες του.
Τα αδέρφια Καραβασίλη Αχιλλέας και Σωκράτης με 3 νίκες και μια ήττα κατέκτησαν τα χάλκινα στα 43 κιλά ενώ ο Χρήστος Κωσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο στα 34 κιλά με μια νίκη μια ήττα.
O πρωτάρης στα Πανελλήνια , Σεβδίλης Αθανάσιος κατέκτησε με 4 νίκες και μια ήττα το ασημένιο στα 60 κιλά για αθλητές γεννημένους 2008-2009 με  εξαιρετική αγωνιστική παρουσία δίνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Τέλος 5ες θέσεις κατέκτησαν οι Μαργαριτίδης Ιάσωνας,Νικολαίδης Γιάννης και Μελλισαρίδης Άγγελος δείχνοντας δυνατότητες ακόμα καλύτερης διάκρισης πολύ σύντομα.
Καραβασίλης Αχιλλέας
Σεβδίλης Αθανάσιος
Οι αθλητές του Θ.Γιαγκουνίδη και σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έδειξαν αλλά και αντιλήφθηκαν ότι όλα κατακτώνται με επιμονή και δουλειά.