Ρίχνονται στην μάχη των Play off με Ολυμπιακό οι Δραμινοί. Την Μεγ. Τετάρτη 17:00 στην Δράμα.


Πλησιάζει η ιστορικότερη στιγμή για το δραμινό Χάντμπολ και αυτή δεν είναι άλλη από την συμμετοχή της ομάδας Bianco Monte Δράμα 1986 στα playoff  της Handball Premier όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον περσινό νταμπλούχο και φετινό κυπελλούχο Ολυμπιακό......
    Οι Δραμινοί γνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχουν απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και να αποφύγουν τον κακό τους εαυτό όπως έγινε στου Ρέντη στην κανονική περίοδο. Η ομάδα της Δράμας θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αθήνα και  την Κυριακή (21/4, 15:00) στο Μελίνα Μερκούρη   θα δώσει  το πρώτο της παιχνίδι και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Μ. Τετάρτη (24/4 17:00) στο Δ. Κραχτίδης όπου θα δώσει τον τελευταίο  αγώνα της σειράς μπροστά στον κόσμο της. Οι παίκτες και το προπονητικό team θα ........





δουλέψουν σκληρά όλη την εβδομάδα που ακολουθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παρόλο που όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα.
      Στο αγωνιστικό μέρος οι δραμινοί αναμένεται να παρουσιαστούν χωρίς κάποια απουσία μιας και Τουνγκελίδης Καφαντάρης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και θα είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Επίσης στην διάθεση του προπονητή θα βρίσκεται και ο Κουρουτζίδης ο οποίος πήρε την απόσπαση και θα ακολουθήσει την ομάδα σε όλες τις προπονήσεις καθώς και  στα παιχνίδια που ακολουθούν. Αμφίβολος είναι μόνο ο αρχηγός Θωμίδης ο οποίος υποβάλλεται σε εντατικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας στον ώμο,προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι της Δράμας.
     Η Bianco Monte Δράμα 1986 καλεί για ακόμη μια φορά φέτος όλους τους δραμινούς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα που θα δώσουν στην Δράμα την Μ. Τετάρτη 17:00 και να τους ευχαριστήσει για όλη αυτή τη στήριξη που έδωσαν στον σύλλογο καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής τόσο πετυχημένης περιόδου. Ήταν ο όγδοος παίκτης μας.  Ευχαριστούμε!!!