BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 Handball

 



Σημαντική νίκη μέσα στην Κέρκυρα 19-22.

Οι Δραμινοί ήταν και διαβασμένοι και παθιασμένοι.

 

    Σημαντική νίκη πέτυχε η Δραμινή ομάδα μέσα στην Κέρκυρα με 19-22 για την 1η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Δραμινοί δούλεψαν σκληρά για αυτό το παιχνίδι, παρουσιάστηκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι, και παρά τα πολλά προβλήματα στο εκτελεστικό κομμάτι (έχασαν πολλά σουτ ειδικά από τα 6μ) χειρίστηκαν έξυπνα και με υπομονή τις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια σε μια σημαντική νίκη από ψυχολογικής κυρίως πλευράς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, αλλά φάνηκε πεντακάθαρα ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης μια και η φετινή είναι μια καινούργια ομάδα με εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό προσανατολισμό.

    Η ομάδα της Δράμας πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και βελτιώνοντας περισσότερο την άμυνα στο β΄ μέρος προηγήθηκε και με 4 γκολ αλλά χάθηκαν πολλά εύκολα σουτ και έτσι το παιχνίδι δεν ξεκαθάριζε. Σημαντικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία έπαιξε ο Τερματοφύλακας Παπάζογλου ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

    Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους Δραμινούς που είναι μόνιμοι κάτοικοι Κέρκυρας και βρέθηκαν το διήμερο κοντά στην ομάδα, και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Καραϊσαρλή για την βοήθειά του στην ομάδα και την πολύτιμη υποστήριξή του.....

Απολογούμαστε για όσους δεν είχαμε την δυνατότητα να γράψουμε στην κατάσταση εισόδου στο γήπεδο μια και από το πρωτόκολλο covid,  εκτός έδρας δικαιούμαστε μόνο 4 άτομα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Φαίακα για την φιλοξενία.

 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-6, 7-8, 9-10,9-10 (ημχ), 10-14, 12-14, 13-16,14-18, 16-20, 19-22.
ΦΑΙΑΚΑΣ(Ριγανάς): Δούγιας 3,Γιαννακόπουλος, Ντόσεν 3, Λε Πεγιέ 1, Κόντης 1, Βλαχόπουλος, Τσαμουρίδης, Ελευθεριάδης 2, Χερουβείμ, Δελλής 3, Τρσπσέφσκι 2, Γεωργαλής, Χάλαρης 3, Όντσεφ 1, Νάστος.
BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ  (Βαλαβάνης): Παπάζογλου Ελ. , Μπέτζιος, Δέσπος 1, Καφαντάρης, Χαϊτίδης 3, Θωμίδης 2, Παπάζογλου Θ. 2, Κοβογλανίδης 1, Σίνα 2, Τουνγκελίδης 3, Κουρτίδης, Παγωνίδης, Βάκκας, Φραγκούλης, Παπαδόπουλος 7, Πολύδωρος 1.
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 4-8. Πέναλτι: 2/3 – 5/6

Δηλώσεις:

Σάκης Βαλαβάνης : Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε δύσκολη έδρα. Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Είχαμε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα μας τον Παπάζογλου και η ομοιογένεια μας στην άμυνα μας βοήθησε. Το επόμενο παιχνίδι με τον Φίλιππο στην Δράμα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Τα κεφάλια κάτω, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να δώσουμε αξία στην νίκη επί της Κέρκυρας.

Λευτέρης Παπάζογλου: Πετύχαμε μια σημαντική νίκη σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Με όπλο την άμυνα μας καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

 

Το Γραφείο Τύπου