Ανακοίνωση της Ακαδημίας του Παοπ Ν. Αμισου

Το Δ.Σ του Παοπ Νεας Αμισσου ειναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει οτι ο Βαγγέλης  Καρασαββας θα αναλάβει την εκγύμναση για τούς Τερματοφύλακες της Ακαδημίας μας συνεχίζοντας την Δουλειά που ξεκίνησε πριν πέντε Χρόνια ο Πολυχρόνης Βεζυριδης με μεγάλη επιτυχία.
 Ο Βαγγέλης Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομών της Δόξας Δράμας. Ο Γερμανός προπονητής της Δόξας Δράμας Γκερντ Πρόκοπ τον προώθησε στην ανδρική στην οποία έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε μέχρι και το 1989. Κατόπιν πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς όπου αγωνίστηκε μέχρι και το 1996 και τον Ιανουάριο του 1996 ακολούθησε η μεταγραφή του στη Παναχαϊκή. Το έτος αυτό έφτασε κοντά στην μεταγραφή του στην Α.Ε.Κ. Αθηνών. Το καλοκαίρι του 1998 πήρε μεταγραφή στην Προοδευτική, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 1,5 χρόνο στην Α' Εθνική μέχρι και το 2000. Τον Ιανουάριο του 2000 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς, και στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στον Πανσερραϊκό μέχρι το 2002. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Γ.Σ. Προσοτσάνη στα πρωταθλήματα Δ' και Γ' Εθνικής και τερμάτισε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο στον Πανδραμαϊκό.
Σαν Προπονητης έχει Δουλέψει στην ακαδημια της Δοξα Δράμας στην ακαδημια του Ηρακλή και του Βύρων Καβάλας στον Α.Ο.Καβαλας στον Άρη Φωτολιβους και σε πολλές ακαδημίες της περιοχής.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων για τους Τερματοφύλακες της Ακαδημίας μας για την νέα χρονιά θα είναι το παρακάτω 
2006-07-08 Δευτέρα και Τετάρτη 16.30-17.30
2009-10-11 Δευτέρα Και Τετάρτη 15.30-16.30
Επίσης το Δ.Σ του Σωματείου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πολυχρονη Βεζυριδη για την πενταετή πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο μας και να του ευχηθεί τα καλύτερα στο νεο ξεκίνημα που θα κάνει στην ζωή του στην Γερμανία ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ  η πόρτα του Παοπ θα είναι πάντα Ανοιχτή για σενα.