Monde Bianco Δράμα 1986: στην 8η θέση του φετινού πρωταθλήματος

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου ο Bianco Monte Δράμα 1986 κατέκτησε την 8η θέση αφού ισοβάθμησε με τον Δούκα στους 17 βαθμούς και λόγω της ήττας στην Αθήνα έχασε την 7η θέση. Να σημειωθεί ότι εκκρεμούσαν τα παιχνίδια με τον Ιωνικό στην Αθήνα και τον Δούκα στην Δράμα, παιχνίδια στα οποία οι Δραμινοί ήλπιζαν με νίκες να τους πλασάρουν μέχρι και την 6η θέση. Έτσι θα κα-
τακτούσαν μια ή δύο θέσεις ψηλότερα από την περυσινή όγδοη θέση που ήταν και ο βασικός στόχος. Η Ομάδα έδειξε σταθερότητα στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Handball Premier κατέκτησε πανάξια μια θέση στα PLAY OFF και κατάφερε μεγάλες νίκες με αποκορύφωμα αυτή επί του ΠΑΟΚ στο Κραχτίδης 35-31 πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της. Σημαντική προσπάθεια επίσης έγινε στην Δράμα με τον Ολυμπιακό τον οποίο κοίταξε στα μάτια και έχασε το παιχνίδι μόνο με δύο γκολ στο τέλος πληρώνοντας λάθη στα τελευταία λεπτά παικτών του αλλά και διαιτητών. Επίσης αίσθηση προκάλεσαν και οι εκτός έδρας νίκες μέσα στις πολύ δύσκολες έδρες της Νίκαιας, Κέρκυρας, Πυλαίας.
Ο ιός όμως οδήγησε σε διακοπή των πρωταθλημάτων παρόλο που υπήρχε η πρόθεση από όλους τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν και γι αυτό η Ο.Χ.Ε. περίμενε μέχρι προχθές προκειμένου να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματα. Πρωταθλητές ανακοινώθηκαν η ΑΕΚ στους άνδρες και ο ΠΑΟΚ στις γυναίκες.
Οι Δραμινοί με τα νέα μέτρα ήδη είναι στο γήπεδο για προπονήσεις και οργανώνουν τη νέα σαιζόν.
Ο Γουργούμης αναμένεται στην Δράμα την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι Draskic, Adamovic αναμένονται για συζητήσεις μόλις ανοίξουν τα σύνορα αφού βρίσκονται στην Σερβία από τις 14 Μαρτίου.