BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986


Στο Άργος με τον Διομήδη δοκιμάζεται η Δραμινή ομάδα. Αφόρητα προβλήματα τραυματισμών αλλά υπάρχει αισιοδοξία για καλό αποτέλεσμα.
Στην Πελοπόννησο ταξιδεύει την Παρασκευή ο Bianco Monte 1986 όπου αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στις 17:00. Οι Δραμινοί ψάχνουν από την αρχή του πρωταθλήματος μια μεγάλη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου και ελπίζουν ότι παρά τα προβλήματα τραυματισμών θα καταφέρουν να κάνουν το ίδιο που πέτυχαν και στην Νίκαια.
Ουδέποτε η ομάδα δεν είχε τόσα πολλά προβλήματα κυρίως τραυματισμών.
Ο Τουνγκελίδης συνεχίζει να.....



.... ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα στην παλάμη, ο Adamovic ξεκίνησε προπονήσεις αλλά όχι ακόμα σε υψηλούς ρυθμούς, ο Καφαντάρης δεν μπορεί να ακολουθήσει τον πρόγραμμα προπονήσεων για επαγγελματικούς λόγους, ο Σίνα είναι με διάστρεμμα από προπόνηση της Εθνικής ομάδας.
Η ομάδα παλεύει αλλά δεν μπορεί να πάρει την απόσπαση του Κουρουτζίδη από την Αθήνα στην Δράμα παρά τις προσπάθειες.
Μέσα σε όλα αυτά σε θρίλερ εξελίσσεται η μη απόσπαση του Κουρουτζίδη ο οποίος υπηρετεί στο Χαλάνδρι και απέχει των προπονήσεων. Ο παίκτης είναι απαραίτητος και η απουσία του καθοριστική για την ομάδα. Όλοι ελπίζουν ότι το θέμα του θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα.
Για το παιχνίδι στο Άργος ο Αρχηγός της ομάδας Κώστας Θωμίδης δήλωσε: Θα δοκιμαστούμε κόντρα σε μία παραδοσιακά καλή ομάδα, του Διομήδη Άργους. Ξεκίνησε η προετοιμασία μας γι αυτό το ματς με διάθεση και προσήλωση ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ελπίζουμε να είναι όλα τα παιδιά υγιείς και να παρουσιάσουμε στο Άργος την πραγματική δυναμική της ομάδος μας. Σε αυτά τα 3 ματς μέχρι την ολοκλήρωση του Α' γύρου χρειαζόμαστε βαθμούς που θα μας καθιερώσουν κάπου ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
(9η αγωνιστική)
Φαίακας Κέρκυρας- Πυλαία
ΑΕΚ - Φίλιππος Βέροιας.
Ιωνικός - ΑΣΕ Δούκα