BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986



Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας 31-34 στην Αθήνα επί του δυνατού Άρη Νίκαιας.
Προετοιμασία για το παιχνίδι με ΑΕΚ στις 27/11.
Μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Bianco Monte Δράμα 1986 επί του Άρη Νίκαιας στην Αθήνα πιάνοντας καταπληκτικό επιθετικά παιχνίδι προσφέροντας θέαμα που χάρηκαν στους δέκτες τους οι τηλεθεατές αφού το παιχνίδι μεταδόθηκε την Κυριακή σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ SPORTS.
Οι  Δραμινοί σε όλο το παιχνίδι είχαν επιθετικές λύσεις χωρίς όμως να βρίσκουν αμυντικό ρυθμό κάτι που δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και δεν άφηνε την ομάδα να ξεφύγει στο σκορ. Ο Άρης Νίκαιας προερχόταν από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Δούκα είχε καλή ψυχολογία και πάθος αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το πολύ καλό και ώριμο επιθετικά παιχνίδι των Δραμινών.
Με τον Draskic σε μεγάλα κέφια πέτυχε....



..... 13 γκολ, τον Τουνγκελίδη με ώριμο παιχνίδι αφού ταλαιπωρείτε ακόμη από το οστικό οίδημα στην παλάμη, και Κοβογλανίδη, Χαιτίδη, Θωμίδη, Κουρτίδη, να βελτιώνουν την απόδοσή τους σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή και να βοηθούν την ομάδα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Κοτσαμαρίκογλου έδωσε με το πάθος του αμυντικές λύσεις αλλά δέχθηκε τρία δίλεπτα και η ομάδα στερήθηκε των υπηρεσιών του στα τελευταία λεπτά.
Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Adamovic γιατί δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως και ο μικρός Θανάσης Παπάζογλου πήρε επάνω του πολλές επιθέσεις, σκόραρε και έβαλε όμορφα γκολ. Δείχνει ότι με την εμπειρία που θα αποκτήσει θα μπορεί  να βοηθήσει στο μέλλον σημαντικά την ομάδα. 
Πάντως η ομάδα για ακόμη μια φορά προβλημάτισε αμυντικά και με τον Γουργούμη σε άσχημη μέρα το πρόβλημα μεγάλωσε και λίγο έλλειψε να χαθεί ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ο Λευτέρης Παπάζογλου στον χρόνο που χρησιμοποιήθηκε βοήθησε τα μέγιστα και είχε και δύο αποκρούσεις πέναλτυ.
Πεντάλεπτα: 2-2, 3-5, 7-8, 10-11, 15-15, 18-18(ημίχ.). 20-21, 21-25, 25-27, 25-29, 28-31, 31-34
Άρης Νίκαιας (Μελετάκος): Λαδάκης10, Ταουσάνης, 4 Αθανασίου 1, Βλάχος 2, Μελετάκος Γ. 3, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Παπαδημητρίου, Μαλανδρένιας 1, Ασβεστάς 3, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης 1, Κρεμμύδας, Μιμίκος 1, Χουρσουντιάν, Γραμματικόπουλος, Σάμιος, Χαραλάμπους 5
Bianco Monte ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Παπάζογλου 4, Χαϊτίδης 6, Κοβογλανίδης 5, Κοτσαμαρίκογλου, Κουρουτζίδης 2, Παγωνίδης, Παπάζογλου Ε., Γιαννακόπουλος, Τσιτσίγκος, Αντάμοβιτς, Φραγκούλης, Κουρτίδης 1, Θωμίδης 1, Μπουρλιβάς, Σίνα, Τουνγκελίδης 2, Ντράσκιτς 13,
Δίλεπτα: 9 – 9 Πέναλτι: 4/8 – 3/3