«Ότι λάμπει … δεν είναι χρυσός» !!! Ακέφαλη η Δόξα Δράμας …. στο έλεος του Θεού !!! Μάθε το ….ΓΙΑΤΙ.



Πριν ξεκινήσω να γράφω το οτιδήποτε πρέπει να καταστήσω σαφές ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση από πλευράς Διοίκησης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για τις κινήσεις και τις επαφές του κ. Μπύρου που αφορούν στο μέλλον της . Με αναρτήσεις «τρίτων» (ημετέρων ή πολέμιων ή ουδέτερων) στα social media δεν γίνεται ενημέρωση. Μόνο παραπληροφόρηση υπάρχει η οποία προκαλεί το μένος και την οργή των φίλων των Μαυραετών.
Θα γράψω κάτι το οποίο δεν το έχω δει γραμμένο ποτέ στο παρελθόν, ίσως γιατί δεν το γνωρίζαμε (όπως εγώ), ίσως γιατί σκοπίμως το απέκρυπταν κάποιοι.
Το να παραχωρήσει ο κ. Μπύρος τις μετοχές στον Ερασιτέχνη δεν σημαίνει ότι θα βρεθεί κάποιος να «τρέξει» την ομάδα. Μην σας φανεί παράξενο αν, με το που την παρατήσει, παραιτηθεί η νυν διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Αν γίνει αυτό, δεν θα γίνει γιατί έτσι στα ξαφνικά αποφάσισαν ότι ….δεν αγαπάνε την Δόξα…..
Θα το κάνουν διότι το να αναλαβεις την ΠΑΕ σε οποιαδήποτε μορφή της (ερασιτεχνική ή επαγγελματική) συνεπάγεται αυτόματα την ανάληψη μιας τεράστιας ευθύνης για τα οικονομικά δεδομένα που θα προκύψουν τα οποία θα βαρύνουν τον νέο «επικεφαλής» (έτσι θα τον ονομάσουμε). Θεωρούμε δεδομένο ότι η διοίκηση Μπύρου, δεν θα αφήσει εκκρεμότητες.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζουν ότι για μία συγκεκριμένη περίοδο (δεν γνωρίζω ποια ακριβώς), συγκεκριμένο άτομο που ασχολείται ακόμη με την ΠΑΕ(δεν γράφω λεπτομέρειες για να μην τον «φωτογραφίσω») έχει «φορτωθεί» οφειλές που δημιουργήθηκαν εκείνη την περίοδο? Πως θα γλυτώσει από αυτές και αν γλυτώσει ….κανείς δεν το γνωρίζει.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζουν ότι πρώην πρόεδρος της ομάδας σε περίοδο ημιεπαγγελματική αντιμετώπισε προβλήματα με την εφορία και το ΙΚΑ για οφειλές της ομάδας?   

Θα μου πείτε …..ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!

Και πόσα ακόμη μπορούσα να σας γράψω τα οποία όμως …. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!

Άρα λοιπόν, μη σας φαίνεται περίεργο και μη σας προκαλεί εντύπωση που δεν βρίσκεται εύκολα κάποιος να «βάλει το κεφάλι του στον ντορβά». Καλή η ΠΡΟΒΟΛΗ και η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ …. Αλλά «κοστίζει» !!!

«Ότι λάμπει …. δεν είναι χρυσός» !!!