BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986:Πάθος για νίκη τεράστιας σημασίας με τον Διομήδη το Σάββατο στο Κραχτίδης.


Το Σάββατος 18:00 στο Κραχτίδης ο Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986  αντιμετωπίζει τον ΕυρωπαίοΔιομήδη Άργους που φέτος όμως άφησε βαθμούς σε Νίκαια και Συκιές.
     Οι Δραμινοί δούλεψαν πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και ψάχνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι στην άμυνα κυρίως, προκειμένου να πάρουν τους δύο βαθμούς. Όλοι ξέρουν την ποιότητα του Διομήδη, με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο θα προσπαθήσουν να πάρουν τους δύο βαθμούς που είναι σημαντικότατοι για την συνέχεια.
     Ο Σάκης Βαλαβάνης εκτός του Κοβογλανίδη που είναι τραυματισμένος από το παιχνίδι με τον Φοίβο, και τους φοιτητές Φραγκούλη και Γιαννακόπουλο που έχουν εξετάσεις,  βλέπει.....




 όλους τους παίκτες του καθημερινά στην προπόνηση να προσπαθούν για το καλύτερο.
     Όλοι ελπίζουν οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν τον κόσμο να έρθει στο Κραχτίδης να ενισχύσει την ομάδα αφού στο παιχνίδι με τον Φοίβο η παρουσία του έπαιξε σημαντικότατο ρόλο.    
Δηλώσεις:
     Ανέστης Κοβογλανίδης: Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέσα στην έδρα μας όπου αποτελεί και το μεγάλο μας όπλο ώστε να πετύχουμε τον σκοπό μας για φέτος που είναι το πλασάρισμα σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.  Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται απέναντι στον Διομήδη ώστε να πετύχουμε την νίκη που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Περιμένουμε και πάλι ο κόσμος να είναι δίπλα μας όπως κάνει σε κάθε ματς.
     Βασίλης Κουρουτζίδης: Δουλέψαμε και προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά όλη τη βδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παλέψουμε σκληρά για τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό ματς στην έδρα μας και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου που μας ωθεί σε αγωνιστικές υπερβάσεις

Το γραφείο Τύπου.