Λύθηκε το ......μυστήριο. Δήλωσε στην Α' ΕΠΣΔ ο Μέγας Αλεξ. Ξηροποτάμου. "Απώλειες" στη Β' ΕΠΣΔ.

Σήμερα το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ και σύμφωνα με πληροφορίες του draminaspor.gr το "μυστήριο" με τη συμμετοχή ή όχι του Ξηροποτάμου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔ λύθηκε, καθώς η υφιστάμενη διοίκηση κατέθεσε τη δήλωση συμμετοχής βάζοντας ένα τέλος στα, περί του αντιθέτου, σενάρια.

Βέβαια, μπορεί ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου να δήλωσε συμμετοχή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παρουσιαστεί κανονικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις διότι μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία, ενώ καλά-καλά δεν γνωρίζει κανείς τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έχει στη δύναμή του.

Σε ότι αφορά στις δηλώσεις των ομάδων της Β' κατηγορίας, εδώ έχουμε νέες "απώλειες" μία εκ των οποίων είναι εντελώς απρόσμενη. Πρόκειται για τον Αστέρα Κουδουνίων ο οποίος ενώ οι πληροφορίες τον ήθελαν να επαναδραστηριοποιείται, τελικά δεν τελεσφόρησαν οι συζητήσεις και δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Β' ΕΠΣΔ.

Στο φετινό πρωτάθλημα ΔΕΝ θα δούμε επίσης τις ομάδες: Ηρακλής Μυλοποτάμου, ΠΑΜΑ, Γ.Σ. Φίλιππος , Άρης Αμπελακίων, Ποντιακός Αργυρούπολης, Άρης Φτελιάς και Απόλλων Νεροφράκτη.

Δεν αποκλείονται βέβαια και "απώλειες" της τελευταίας στιγμής.

Γεγονός είναι πάντως ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει βαθιά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο της Δράμας αλλά και της χώρας μας γενικότερα, κάτι που φαίνεται από τις συνεχόμενες αποχωρήσεις σωματείων από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

........