Καλώς ήλθατε στο blog του Λάζαρου Παπαλαζάρου. Όσοι έχετε facebook ζητείστε να γίνετε μέλη της ομάδας "ΔΡΑΜΙΝΑ ΣΠΟΡ" (ΕΔΩ) όπου δημοσιεύονται περισσότερες ειδήσεις.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Χάλκινο μετάλλιο στον αθλητή του «TAE KWON DO Άτλαντα Προσοτσάνης», Παρλακίδη Σάββα

Ένα ακόμη μετάλλιο κέρδισε ο αθλητικός σύλλογος TAE KWON DO Άτλας Προσοτσάνης στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Εφήβων – Νεανίδων», που διεξήχθη στην Χαλκίδα και στο Κλειστό Γήπεδο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.


Ο αθλητής του συλλόγου Παρλακίδης Σάββας, μικρότερος στην κατηγορία του, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων 2000-2002....

Όπως αναφέρει ο προπονητής του συλλόγου σε ανάρτηση του στο fb:

«Μετά από 5 πολύ σκληρούς αγώνες, ο αθλητής του συλλόγου μας Παρλακίδης Σάββας, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία εφήβων 2000-2002, όντας ο μικρότερος στην κατηγορία του.

Σε μία μεταβατική χρονιά αφού ήταν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου Σιδηροπούλου Γεωργία η οποία ηττήθηκε στον 2ο αγώνα και άφησε καλά σημάδια για το μέλλον στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα!!!»
Πηγή: http://www.alpha-news.gr