Η δραμινή πολίστρια, Ελένη Κανετίδου, στον Ολυμπιακό.

Η οικογένεια "Κανετίδη" στη Δράμα δεν βγάζει μόνο ποδοσφαιριστές (ποιος δεν γνωρίζει τον αρχηγό του Πανδραμαϊκου Θόδωρο Κανετίδη και τους δίδυμους γιους του Κώστα και Γιάννη), βγάζει και πολίστριες. 
Ο λόγος για την Ελένη Κανετίδου, ανεψιά του Θόδωρου, κόρη του αδερφού του Θεόκλιτου, η οποία είναι μέλος της  Εθνικής ομάδας Νεανίδων στο πόλο και μέχρι από λίγες ημέρες παίκτρια του Ν.Ο. Χίου. Γράφουμε πριν από λίγες ημέρες διότι η Ελένη, από φέτος θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της.



«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Κανετίδου. Η διεθνής αθλήτρια (ημ.γεν. 20/2/2001), αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας».
Η 17χρονη περιφερειακός δήλωσε:
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγχρόνως μεγάλη τιμή, που πλέον αποτελώ κι εγώ μέλος του Ολυμπιακού, μιας απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον χώρο της Υδατοσφαίρισης. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα αλλά και μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλο βήμα για εμένα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον προπονητή και την ομάδα μου.»