BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 Με την ΧΑΝΘ την Κυριακή 17:00 στο Κραχτιδης. Αποφασισμένοι για την νίκη οι Δραμινοί με την στήριξη των φιλάθλων. Απευθείας από την ΕΡΤ ο αγώνας

Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 μετά το στραπάτσο από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θέλει με πείσμα την Κυριακή να πάρει μια πολύτιμη νίκη επί της ΧΑΝΘ η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Είναι φανερό ότι μετά την πολύ κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ οι Δραμινοί θέλουν να αποδείξουν ότι ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα μια και σε όλους τους προηγούμενους αγώνες είχαν πολύ καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Οι παίκτες θέλουν να βγάλουν εγωισμό και να παίξουν ένα πολύ καλό παιχνίδι ώστε να φτάσουν στην νίκη. Στην προσπάθειά τους αυτή η ομάδα ζητά την στήριξη του κόσμου που πρέπει για μια ακόμη φορά να σπρώξει την ομάδα της πόλης μας στην νίκη.
    Η μαγνητική που υποβλήθηκε στο γόνατο ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τουνγκελίδης δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν ο τραυματισμένος Γιαννακόπουλος, και πιθανόν ο Κουρουτζίδης ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι διεθνείς από την Βέροια κ.κ. Τζαφερόπουλος Λινάρδος.
     Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα Beach Handball Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου δήλωσε για το παιχνίδι: Είναι ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, όπως κάνουμε ένα προς ένα για όλα τα παιχνίδια μας. Σεβόμαστε την ομάδα της ΧΑΝΘ, αλλά επίσης θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι φέτος είμαστε μια ομάδα, που κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω. Με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο μας, πάμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας στο πρωτάθλημα.
Το γραφείο Τύπου.