Ήττα για τον Α.Ο.Π. στην Καβάλα (95-59) ......απουσίες και ανωτερότητα του Αστέρα ''λύγισαν'' τους ''κυανέρυθρους'' !

Οι ανθρωποι του ΑΟΠ γνωριζαν οτι προκειται για ενα δυσκολο παιχνιδι αφου υπηρχαν πολλες απουσιες, ωστοσο ηθελαν μια καλη εμφανιση εχοντας πιστη σε ολο το εμψυχο δυναμικο της ομαδας.
 Ο ΑΟΠ μπορει να γνωρισε την ηττα με μεγαλη διαφορα, αλλα ειδε πολλους παικτες της αποστολης του να διακρινονται για την μαχητικοτητα και την ποιότητά τους, κατι το οποιο ειναι στοχος αυτης της ομαδας. 
Να παλευει σε ολα τα παιχνιδια και οι παικτες να δινουν το 100%. Πιο αναλυτικα:....








Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο ΑΟΠ δεν ξεκινησε καλα το ματς στο 1ο δεκαλεπτο δυσκολευομενος να σκοραρει απεναντι στον Αστερα, που με τη σειρα του εβρισκε το δρομο προς το καλαθι κλεινοντας το δεκαλεπτο προηγούμενος με 25-11. 
Στο 2ο δεκαλεπτο οι παικτες του ΑΟΠ ανεβασαν την αποδοση τους, σημειωσαν 19 ποντους (η διαφορα επεσε στους 3 ποντους αναγκαζοντας τον coach Μαγιάννη να καλεσει τάιμ άουτ) αλλα ο Αστερας πηγε στα αποδυτηρια με ενα προβαδισμα της ταξεως των 17 ποντων με το σκορ ημιχρονου να δειχνει 47-30 αφου η Προσοτσανη ειχε την ποιοτητα να γυρισει το ματς αλλα οχι τις απαραιτητες ανασες απο τον παγκο. 
Στο 3ο δεκαλεπτο (που συνηθως ειναι το δυνατο του ΑΟΠ) ειδαμε εναν Αστερα να μπαινει δυνατα και να περιοριζει την Προσοτσανη αφηνοντας τη να σκοραρει μονο 13 ποντους την ωρα που οι Καβαλιωτες σημειωναν 24. 
Ετσι, το 4ο δεκαλεπτο ηταν μια τυπικη διαδικασια με τον φωτεινο πινακα να δειχνει 95-59 μετα απο 40 αγωνιστικα λεπτα, δινοντας τη νικη στον Αστερα. 
Συγχαρητηρια σε ολους τους παικτες της ομαδας του ΑΟΠ για την προσπαθεια που κατεβαλαν, κατι που αναγνωρισαν οι ανθρωποι του Αστερα Καβαλας εκφραζοντας πολυ καλα λογια. 
Επίσης η διοικηση του ΑΟ Προσοτσανης θελει να ευχηθει καλη συνεχεια στην ομαδα του Αστερα Καβαλας, καλη επιτυχια στους στοχους της και να πει ενα μεγαλο ευχαριστω για τη φιλοξενια!
 Η ομαδα του Αστέρα Καβάλας πρεπει να αποτελει προτυπο λειτουργιας και για τους υπολοιπους συλλογους, αφου βασιζεται σε παικτες προϊοντα των ακαδημιων της κανοντας καθε χρονο πορεια πρωταθλητισμου.

Το φυλλο αγωνα:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Μαγιάννης-Σχοινάκης): 
Παπαζώτος 7(1), Σιδεράς 11(2), Μπόζης 17(1), Μανδάλης, Σουλίδης, Θανάση 2, Αθανασιάδης 18(1), Ιωαννίδης 17(1), Σιδεράς 14, Καρατζίδης, Γεωργιάδης 5, Παστουρματζής 4

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Ελευθεριάδης): 
Σταυριανίδης 9(1), Ζήσης 2, Βουβαλίδης 24(5), Κόνδης 7(2), Στάικος, Μαυρομάτης, Δουλκέρογλου 9(3), Παπαδόπουλος 6, Ζάμπας 2

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 47-30, 71-43, 95-59(τελικο σκορ)

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ολοι οι παικτες της Προσοτσάνης ειχαν καλη παρουσια στον αγωνα. 
Παλεψαν για τη νικη εδωσαν την ψυχη τους αλλα ο Αστερας ειχε περισσοτερες λυσεις και ανασες. 
Αν υπηρχαν 2-3 απο τους αποντες στην αποστολη ισως να βλεπαμε αλλο παιχνιδι αφου ολοι θα ηταν πιο ξεκουραστοι.
 Στα θετικα στοιχεια του παιχνιδιου κραταμε την μεγαλη ευστοχια στα τριποντα (11 τριποντα σημειωσαν οι παικτες του ΑΟΠ), ενω αρνητικο στοιχειο οι 95 ποντοι παθητικό που θεωρουνται πολλοι για μια ομαδα που ξεκιναει απο την αμυνα. 
 Συγχαρητηρια σε ολους τους παικτες για την απόδοσή τους!

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η συνολικη παρουσια του Δημητρη Αθανασιάδη. 
Ο πολυπειρος σκορερ εκανε την πρωτη φετινη του εμφανιση με τα χρωματα του Αστερα (μετα απο ενα χρονο στην Ενωση Καβαλας και τη Β' Εθνική) και ηταν εξαιρετικος τοσο αγωνιστικα οσο και στη συμπεριφορα του απεναντι στην ομαδα του ΑΟΠ, την οποια αντιμετωπιζε για 1η φορα στην πλουσια καριερα του.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ
Τα 11 τριποντα της Προσοτσανης. 
Οι παικτες του ΑΟΠ ηταν καυτοι απο την περιφερεια με τους Βουβαλιδη και Δουλκερογλου να σημειωνουν τα περισσοτερα (5 και 3 αντιστοιχα).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οι κύριοι Μυσιρλής και Ανεστάκης ηταν αψογοι. Κανενα παραπονο απο τις δυο ομαδες. Συγχαρητηρια!


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Την ερχομενη Κυριακή (4 Νοεμβριου) ο ΑΟ Προσοτσάνης ταξιδευει στις Σερρες για να αντιμετωπισει τον πανισχυρο φετος Πανσερραϊκό. Προκειται φυσικα για το πιο δυσκολο ματς εως τωρα στο πρωταθλημα ομως οι παικτες ειναι αποφασισμενοι να διεκδικησουν ο,τι τους αναλογει. Στην αποστολη αναμενεται να επιστρεψουν οι περισσοτεροι απο τους παικτες που ελειψαν, προσφεροντας πιο πολλες λυσεις και ανασες στην ομαδα.



Γραφείο Τύπου Α.Ο. Προσοτσάνης