Με την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α το Σάββατο 18:00 οι Δραμινοί που βγάζουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα.




     
Στην Αθήνα θα αγωνιστεί ο Bianco Monte Δράμα 1986 με την ΑΕΚ το Σάββατο στις 18:00.  Μετά την πολύ καλή εμφάνιση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην Δράμα, οι Δραμινοί ταξιδεύουν για να ανταπεξέλθουν σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΑΕΚ. Με πολύ καλές εμφανίσεις και με τρεις πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή του θα αγωνιστούν με μια ομάδα που έχει πολύ διαφορετικούς στόχους και ελπίζει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού.....



     Αντίθετα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου απουσίαζαν από την ομάδα τρεις βασικότατοι παίκτες, στην Αθήνα η Δραμινή ομάδα κατεβαίνει πλήρης με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμένο Γιαννακόπουλο, και τον τραυματισμό στο γόνατο του Τουνγκελίδη αλλά όλοι ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμοι.
    Ο Σάκης Βαλαβάνης ελπίζει ότι οι παίκτες του στο γήπεδο το Σάββατο θα δείξουν την ίδια μαχητικότητα και σοβαρότητα με αυτήν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι θα παλέψουν σκληρά για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι παρόλο που το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ. 
    Ο Κωνσταντίνος Τσιτσίγκος δήλωσε για το παιχνίδι: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι δύσκολο για εμάς γιατί θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα στην οποία θα τεστάρουμε και τους εαυτούς μας για να δούμε σε τι αγωνιστικό επίπεδο βρίσκονται. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό έχουμε στόχο να διεκδικήσουμε μέχρι και την τελευταία πιθανότητα που μας αναλογεί. Είναι και ένα καλό παιχνίδι για να βγούμε αγωνιστικά πιο έτοιμοι στο επόμενο με την ΧΑΝΘ.
   Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε: Θέλουμε ακόμη μια φορά να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα με ωριμότητα και συγκέντρωση και στα 60΄. Με τον Ολυμπιακό τα καταφέραμε και παρά τις ελλείψεις μας ήμασταν μέσα στο σκορ. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε χωρίς άγχος και μέσα στην ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού.            



Το γραφείο Τύπου.