Αμαζόνες Δράμας - ΟΦΗ (Pre game 18ης αγωνιστικής)


Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις Αμαζόνες που υποδέχονται τον ΟΦΗ.
Φιλίππου: «Με συγκέντρωση και σοβαρότητα στοχεύουμε στην νίκη και να διατηρήσουμε μέχρι τέλους του πρωταθλήματος την θετική αγωνιστική εικόνα όλης της χρονιάς.» Δηλώσεις Κατιρτσίδου - Σωμάδη.

Τον ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα των Αμαζόνων την Κυριακή. Μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της και την συνοδεύει ‘βαρύ’ ποδοσφαιρικό όνομα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Κοκκινογείων και θα ξεκινήσει στις 16:30. Είναι το πρώτο ματς μετά την διακοπή του Πάσχα και σίγουρα η αποχή από τον αγωνιστικό ρυθμό κρύβει κινδύνους. Αυτήν την εβδομάδα η ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας και, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Χατζηχαριστού και Μπαμπαλή, ο Φιλίππου έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία της Κοσκερίδου λόγω ίωσης.........



Αξίζει να σημειωθεί ό,τι η ομάδα των Αμαζόνων από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση προετοιμάζεται κανονικά για τον αγώνα της Κυριακής, παρά τα δημοσιεύματα που προέρχονται από κάποια κρητικά ηλεκτρονικά μέσα για μη προσέλευση του ΟΦΗ, και δημοσιεύτηκαν χθες το βράδυ.
Για το ματς της 18ης αγωνιστικής έκαναν δηλώσεις ο προπονητής Φιλίππου Σπύρος και οι παίκτριες Κατιρτσίδου Μαρία και Σωμάδη Θεοδώρα.

Φιλίππου: «Προερχόμαστε από αποχή αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς από τη μια υπήρχε η διακοπή λόγω Πάσχα και από την άλλη οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων. Το γεγονός αυτό από μόνο του εγκυμονεί κινδύνους. Και σε συνδυασμό με το ό,τι ο ΟΦΗ παίζει ουσιαστικά για την επιβίωση του και θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό αυξάνει την δυσκολία του αγώνα. Στόχος μας αυτή την εβδομάδα είναι να επαναφέρουμε την συγκέντρωση στην ομάδα και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε την νίκη. Απομένουν 5 παιχνίδια με αντιπάλους που αν παρουσιαστούμε όπως μπορούμε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τα κερδίσουμε όλα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω υψηλά το κίνητρο των παικτριών και να καταφέρει η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, διατηρώντας τη θετική αγωνιστική εικόνα όλης της χρονιάς.»

Κατιρτσίδου: «Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα  που βαθμολογικά είναι σε δύσκολη θέση. Αυτό βέβαια δεν μας εφησυχάζει και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε την νίκη, έτσι ώστε να μπούμε με καλή ψυχολογία στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, μετά την διακοπή που είχαμε.»

Σωμάδη: «Μετά από ένα κενό διάστημα που είχαμε λόγω του Πάσχα επανερχόμαστε σε αγωνιστική εβδομάδα. Έμειναν 5 αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να κάνουμε το 5 στα 5 για να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Παρόλο το γεγονός ό,τι θεωρητικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μικρότερης δυναμικής ομάδας, το κενό διάστημα που μεσολάβησε κάνει τον αγώνα δύσκολο. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να δείξουμε το πρόσωπο που αρμόζει στην ομάδα μας, διότι έχουμε αποδείξει σε προηγούμενους αγώνες τι μπορούμε να καταφέρουμε. Εύχομαι μετά το τέλος του αγώνα οι 3 βαθμοί της νίκης να συνοδεύονται και με μια καλή εμφάνιση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου.»

Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας