Καλώς ήλθατε στο blog του Λάζαρου Παπαλαζάρου.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΠέμπτη, 26 Απριλίου 2018

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΡΦΕΑ ΧΩΡΙΣΤΗΣ


Πατήστε ΕΠΑΝΩ για να δείτε το πρόγραμμα σε μεγέθυνση.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ορφέα Χωριστής σας προσκαλεί στο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ που διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.
            Σύμφωνα με το πρόγραμμα σε αυτό θα λάβουν μέρος 25 τμήματα ακαδημιών στις ηλικίες 2005-06, 2007-08, 2009, 2010 και 2011-12.
Οι αγώνες θα διεξάγονται από 10:00 έως 14:20 με την τελετή έναρξης να προηγείται και την τελετή απονομής να είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.
       Στόχοι:.....


1. Να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά και να φύγουν με χαμόγελο από το γήπεδο. Γι αυτόν τον λόγο θα απονεμηθούν αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά και κύπελλα σε κάθε τμήμα ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην τελετή απονομής ώστε όλα τα παιδιά να λάβουν το χειροκρότημα που τόσο πολύ επιθυμούν.
2. Να καλλιεργήσουμε την “ευγενή άμιλλα” από μικρή ηλικία και να δείξουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που είναι από την φύση τους δίκαια. Γι αυτόν τον λόγο οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς διαιτησία καθώς αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχουν εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
3.  Να μην μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Προτεραιότητα σε τέτοιου είδους αγώνες πρέπει να είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα και η ποιοτική βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και όχι η βελτίωση των στατιστικών «μας». Για αυτόν τον λόγο δεν θα υπάρχει ανακοίνωση αποτελεσμάτων, βαθμολογία και κατάταξη και οι απονομές θα γίνουν σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες ισότιμα.
4.  Να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν ότι είτε είναι οι καλύτεροι είτε όχι, εμείς οι γονείς τα αγαπάμε, τα στηρίζουμε και επικροτούμε την προσπάθεια τους και όχι το όποιο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να ”ντυθείτε” με το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και με την καλύτερη σας διάθεση κα να έρθετε να χειροκροτήσετε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο τουρνουά ανεξαρτήτου αποτελέσματος.


   Το Δ.Σ.
Οι προπονητές και
   Οι γονείς της ακαδημίας