ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBAL




Με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 18:00 στο Κραχτίδης.
Επέστρεψαν από τις Εθνικές ομάδες οι Διεθνείς Κουρτίδης, Μπέτζιος και Σίνα.

   Μετά την Μεγάλη νίκη επί του Πανελληνίου στην Αθήνα ο Χιλιώτης Δράμα 1986 υποδέχεται το Σάββατο 18:00 στο Κραχτίδης  τον ΠΑΟΚ  σε ένα παιχνίδι με ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι Δραμινοί πέτυχαν μεγάλη νίκη στην Αθήνα και έδειξαν ότι είναι πολλοί σκληροί για να αποχαιρετίσουν την κατηγορία πρόωρα  οδηγώντας την υπόθεση παραμονή στην διαδικασία των play out μεταξύ των 4 τελευταίων ομάδων. (Για να μην γίνουν τα play out πρέπει το Καματερό να κερδίσει την ΑΕΚ και ταυτόχρονα ο Φοίβος να παίρνει τουλάχιστον ισοπαλία στον Διομήδη Άργους.....



   Ο Σάκης Βαλαβάνης βλέπει τους παίκτες του να δουλεύουν σκληρά ενώ δεν έχει κανένα τραυματισμό και αναμένεται η ομάδα να κατέβει πλήρης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι το οποίο θα είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει στην Δράμα μια και ο 2ος στην βαθμολογία ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα και αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης.
  Σε Διεθνές τουρνουά  με την Εθνική Παίδων συμμετείχε ο Δραμινός παίκτης Αρμάντο Σίνα ο οποίος κατάφερε να επιλεγεί στην 18άδα της Εθνικής ομάδας Παίδων και να πάρει από τον προπονητή του την θέση του βασικού αριστερού εξτρέμ της Εθνικής. Οι Μπέτζιος και Κουρτίδης την Μεγάλη Εβδομάδα συμμετείχαν σε camp προετοιμασίας και φιλικών αγώνων της Εθνικής Νέων  στο  Άργος.

Το Γραφείο Τύπου.