Εντυπωσιακή νίκη με ελκυστικό ποδόσφαιρο για τις Αμαζόνες .



Με το εκκωφαντικό 0-8 πέρασε η ομάδα μας από τον Βόλο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συνέχισε το νικηφόρο σερί της, με συνέπεια να αναρριχηθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να μειώσει στους 7 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή. Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση όλων των ποδοσφαιριστριών, οι οποίες πέτυχαν 8 γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και .....




δημιούργησαν ευκαιρίες και για άλλα, κρύβοντας στην κυριολεξία πολλές φορές την μπάλα, αναγκάζοντας και τους φιλάθλους του αντιπάλου να την χειροκροτήσουν παρά το βαρύ σκορ. Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδοπούλου 2, Μήτκου 2(η οποία είχε κι ένα δοκάρι), Χατζηνικολάου 2, Καραπέτσα 1, Βασιλείου 1. Δηλώσεις μετά το ματς έκαναν ο προπονητής μας Φιλίππου Σπύρος και δύο εκ των σκόρερ Καραπέτσα Δήμητρα και Χατζηνικολάου Δέσποινα, η οποία με τα 2 γκολ που πέτυχε πάτησε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. 


Σύνθεση: Κισούδη, Σωμάδη (75' Χριστοφυλλάκη), Φωτιάδου (65' Κοσκερίδου), Κατιρτσίδου, Κεραμυδά, Νεοφύτου, Μήτκου, Χατζηνικολάου, Καραπέτσα (81’ Καρτάλοβα), Παπαδοπούλου, Βασιλείου

Φιλίππου: «Στο σημερινό ματς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε άμεση την ανάγκη για βαθμούς, πράγμα που την καθιστούσε επικίνδυνη. Εμείς θέλαμε την νίκη για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλαμε να ασκήσουμε ψηλά την πίεση μας στον αντίπαλο και για αυτό τον λόγο ανεβάσαμε εξ αρχής ψηλά τις γραμμές μας, τροποποιώντας τον ρόλο ορισμένων ποδοσφαιριστριών στο σχηματισμό μας. Ήμασταν πολύ καλοί στην κατοχή και στην επανάκτηση της μπάλας. Η επιθετική μας μετάβαση ήταν εξαιρετική. Όλες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο εφαρμόζοντας απόλυτα το πλάνο μας. Ομολογώ ότι απόλαυσα την εμφάνιση τους και είμαι ικανοποιημένος γιατί τα γκολ προήλθαν από συνδυαστικές ενέργειες τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, με την συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστριών. Σ’ αυτό βοήθησε ο καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος, παρά την βροχή που είχε προηγηθεί από την Παρασκευή. Μακάρι να παίζαμε κάθε Κυριακή σε τέτοια γήπεδα. Η σημερινή εμφάνιση μας ήταν πολύ κοντά σε αυτό που σχεδιάζουμε για αυτή την ομάδα και πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια. Δυστυχώς δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη για να δουν περισσότεροι φίλαθλοι πόσο όμορφο ποδόσφαιρο μπορούν να παρακολουθήσουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο.  Χαρήκαμε το σημερινό παιχνίδι αλλά πλέον κοιτάμε τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα, και οφείλουμε να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, γιατί ακόμη δεν έχουμε καταφέρει κάτι και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο. Μια πόλη με την δυναμική του Βόλου είναι απαραίτητο να έχει ομάδα στην Ά Εθνική.»

Καραπέτσα: «Όλη τη βδομάδα κάναμε καλή προετοιμασία για τον σημερινό αγώνα. Βγάλαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας, παρά τις δυσκολίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.Νομιζώ το αποτέλεσμα μας αξίζει διότι είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα κενό το οποίο θα το εκμεταλλευτούμε ώστε να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα . Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα μου καθώς και στην ομάδα του Βόλου.»

Χατζηνικολάου: «Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε δυνατά κι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Στο πρώτο ημίχρονο ανοίξαμε το σκορ και διατηρήσαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά και αποφασιστικά με αποτελέσμα να διευρύνουμε το σκορ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν και ο στόχος μας. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να βελτιωθώ κι άλλο σε ατομικό επίπεδο, τόσο τεχνικά όσο και τακτικά, για να βοήθησω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου.»

Στα ευχάριστα την σημερινής ημέρας η παρουσία στο γήπεδο δραμινής «κερκίδας». Εκεί βρέθηκε η ξαδέλφη του προπονητή μας Μαρία με τον σύζυγο της Χρήστο και τα 5(!!!) ανήψια του, που έκαναν έντονη την παρουσία τους στο γήπεδο, και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους στο τέλος με την αποστολή (φώτο). 

Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας