ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL Τεράστια επισκεψιμότητα στο Πάρκο του Handball στην Ονειρούπολη.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση του Χιλιώτης Δράμα 1986 σε συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. στην Ονειρούπολη.
    Για 35 ημέρες χιλιάδες παιδιά από την Δράμα και όλη την Ελλάδα (οι διοργανωτές τα υπολογίζουν περίπου σε 25.000) επισκέφθηκαν το πρωτοποριακό αθλητικό και εκπαιδευτικό  πάρκο του Handball έπαιξαν, διασκέδασαν και γνώρισαν το άθλημα.....






..... σουτάροντας σε στόχους, ενώ οι μικρότεροι  στο εντυπωσιακό φουσκωτό γήπεδο δοκίμαζαν τις κινητικές τους ικανότητές με μια μπάλα στα χέρια.   Οι μεγαλύτεροι μαζί με τους μικρούς που περίμεναν την σειρά τους παρακολουθούσαν σε ειδικό σκηνικό προβολής ενδιαφέροντες αγώνες handball, και εκπαιδευτικά video.
    Πολλά παιδιά από την Δράμα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να γραφτούν στις Ακαδημίες του συλλόγου, ενώ πολλές ομάδες από την Β. Ελλάδα έπαιξαν φιλικά με αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και στην συνέχεια επισκέφθηκαν την Ονειρούπολη.
    Το Πάρκο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος της Δράμας κ. Χ. Μαμσάκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ι. Καψημάλης ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Δ. Καραμπατζάκης,  ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Γ. Ψαρράς, ο Πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. κ. Κ. Γκαντής,  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, αθλητικοί παράγοντες και επώνυμοι καλλιτέχνες.
    Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών αιφνιδίασε και τους διοργανωτές, που χρειάστηκαν 34 εθελοντές για να υλοποιηθεί οργανωμένα η δράση.
    Ο σύλλογος στις 26/12/2017 στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη  γιορτή του  η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το περιφερειακό κανάλι του STAR Β. Ελλάδος που είναι και χορηγός επικοινωνίας.
   Οι άνθρωποι του συλλόγου σε συνεργασία με την ΟΧΕ για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη εξασφαλίσει ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που θα κάνουν ακόμη πιο ευχάριστες και ενδιαφέρουσες τις δεξιότητες του Handball για τα παιδιά.

    Ο Χιλιώτης Δράμα 1986 ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Δράμας, την ΟΧΕ, την οργανωτική επιτροπή της Ονειρούπολης, την ΔΕΚΠΟΤΑ, το STAR Β. Ελλάδος αλλά κυρίως όλους τους εθελοντές για την τεράστια προσφορά τους, και ανανεώνει το ραντεβού με τους νέους στην Ονειρούπολη στις 4/12/2018.