Super Cup ΕΠΣΔ 2016-2017 ....δύο ταχυτήτων !!!!



Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να αποτέλεσαν τροχοπέδη για τη διεξαγωγή του φετινού Super Cup της Ε.Π.Σ. Δράμας όμως σίγουρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τη μη διεξαγωγή του. Σίγουρα, κανείς δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη να διεξαχθεί το ματς στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, όπου ο αγωνιστικός χώρος κινδύνευε να χαλάσει, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να αλλάξει η έδρα του και να ορισθεί το γήπεδο του Νικοτσάρα το οποίο ούτως ή άλλως δεν έχει και χλοοτάπητα "για βραβείο" !!!!
Τον Σεπτέμβρη, όπου θα τελεσθεί λογικά, αν δεν "ξεχαστεί", ο αγώνας θα είναι εκ των πραγμάτων άνισος διότι ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου θα έχει ένα ρόστερ φτιαγμένο για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο Γ. Σ. Προσοτσάνης θα έχει ένα ρόστερ "γερασμένο" κατά μία σεζόν καθώς οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι παίκτες του είναι ή πλησιάζουν τα "....άντα".

Τέλος πάντων....."τέλος καλό, όλα όμως δεν είναι καλά".


Υ.Γ. : ...και για να μην ξεχνιόμαστε, όπως μου παραπονέθηκε και ένας φίλος μου, οδηγός ταξί, οι διαιτητές ας επιλέγουν περισσότερα των 2-3 γνωστών ταξί για τις μετακινήσεις τους στα παιχνίδια εκτός νομού. Υπάρχουν και άλλοι οδηγοί(που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο) που ξέρουν τους δρόμους και αν δεν τους ξέρουν, υπάρχουν και τα GPS !!!