Ανακοίνωση Γ. Σ. Δόξα Δράμας.

Με ιδιαίτερη κατάπληξη μόλις δύο ημέρες πριν από την διεξαγωγή του πιο μεγάλου ντέρμπυ του ομίλου και της κατηγορίας, πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια, πραξικοπηματική και προφανώς αντισυνταγματική παρέμβαση της Πολιτείας μέσω της απόφασης του αρμόδιου υφυπουργού αθλητισμού, κατόπιν τουλάχιστον περίεργης εισήγησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που διατάσσει την πλήρη απαγόρευση μετακίνησης όχι μόνο των οργανωμένων αλλά και των μεμονωμένων φιλάθλων μας!
Εκφράζουμε την λύπη και την απογοήτευση μας για την έλλειψη σεβασμού των αρμοδίων αρχών απέναντι στους Δραμινούς φιλάθλους αλλά και για την πανθομολογούμενη αδυναμία τους να προστατέψουν τον Βασιλιά των Σπορ.
Σε κάθε περίπτωση και παρά τις ενστάσεις μας οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση και συγχρόνως να παροτρύνουμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας που ήδη είχαν προγραμματίσει μια πανηγυρική και ειρηνική εκστρατεία να μην εκδράμουν την Κυριακή στην Καλαμαριά και να μείνουν στην Δράμα για να προστατέψουν την Δόξα!
Όμως για οποιαδήποτε σε βάρος μας προβοκάτσια, καθιστούμε υπεύθυνες τις αρχές και τους γηπεδούχους. 
Επίσης δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για μεμονωμένους Δραμινούς και φίλους της Δόξας από την Θεσσαλονίκη και από άλλες περιοχές της Ελλάδος που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ